Onze rozen

Gezond, klimaatbestendig en aanwinst voor biodiversiteit

De rozen van De Bierkreek worden biologisch gekweekt, op een duurzame manier: zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Al onze rozen zijn eetbaar! En we gaan zelfs nog een stap verder: we kweken in harmonie met de omgeving. Zweefvliegen, lieveheersbeestjes en andere dieren die op de kwekerij voorkomen, vergroten de biodiversiteit. Naast de klassieke ‘gevulde’ rozen, kweken wij ook rozen met open en halfopen hartjes. Dankzij hun nectar en stuifmeel zijn zij aantrekkelijk voor bijen en andere insecten. Denk maar eens aan volwassen zweefvliegen, gaasvliegen en sluipwespen. Deze laatsten zijn de natuurlijke vijand van de bladluis.

Uniek assortiment

Wij werken we samen met kleine, gepassioneerde veredelaars van nieuwe rozen over de hele wereld. Op die manier hebben we continu nieuwe, bijzondere en unieke soorten in ons sortiment. Alle nieuwe soorten testen wij uitgebreid op ons kweekveld, zowel in de volle grond als in pot. Naast gezondheid en winterhardheid, testen we ook op geur én smaak! Zowel de bloemen als de bottels.

Persoonlijk advies en service

Onze opgedane kennis, combineren wij graag met een goed advies voor uw tuin, park, kwekerij, tuincentrum, groenstrook of openbaar groen. Onze rozen zijn verkrijgbaar op de kwekerij zelf, online te bestellen via de webshop of af te halen bij een van onze verkooppunten verspreid over Nederland en België. Persoonlijke zorg en service zijn wat ons betreft vanzelfsprekend bij uw aanschaf van dit prachtige, duurzame kwaliteitsproduct.

Viert u met ons mee? Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie in Biervliet. Dat willen wij graag vieren met de doop van een nieuwe roos. Op vrijdagmiddag 14 juni bent u vanaf 14:00 uur van harte welkom op ons nieuwe adres: Paviljoenweg 6, 4521 RD BIERVLIET, Nederland. Veel tijd voor verkoop en advies hebben we niet deze middag. Hiervoor kunt u beter op een andere dag komen. Team Bierkreek.