Advies

Een biologische roos voor iedere tuin

Biologische rozen zijn geschikt voor elke tuin, groenstrook, overhoek of erf. Sommige soorten passen beter op de ene plaats dan de andere; de juiste roos op de juiste plek. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Bij alle biologische rozen in de webshop staat uitgebreide informatie over de standplaats, speciale eigenschappen en andere bijzonderheden zoals eetbaarheid en nut voor mens en dier. U kunt op verschillende manieren zoeken op deze eigenschappen/wensen met behulp van de filters. Scroll naar onder op deze pagina om alle mogelijkheden te bekijken.

En verder vindt u hier extra informatie:

Ontwerp rozentuin

Wilt u een ontwerp voor een nieuwe rozentuin? Bijvoorbeeld voor herstel van een oude kasteel- en kloostertuin. Of wilt u natuurinclusief advies over ecologisch beheer van uw (rozen-)tuin met oog voor meer biodiversiteit? Wij denken graag met u mee in grotere en kleinere projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Viert u met ons mee? Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie in Biervliet. Dat willen wij graag vieren met de doop van een nieuwe roos. Op vrijdagmiddag 14 juni bent u vanaf 14:00 uur van harte welkom op ons nieuwe adres: Paviljoenweg 6, 4521 RD BIERVLIET, Nederland. Veel tijd voor verkoop en advies hebben we niet deze middag. Hiervoor kunt u beter op een andere dag komen. Team Bierkreek.